Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten elbise görmek

Rüyada saten elbise görmek

Rüyada saten elbise görmek iyi huylar edineceğine, sorunların çözüleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada saten elbise gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada mavi saten elbise görmek hayallerinin gerçek olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, aralarından su sızmayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saten elbise giymek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, hainlik yapacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulur.

Rüyada siyah saten elbise görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada saten yeşil elbise giymek kazancın yetmez olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments