Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saten elbise görmek

Rüyada mavi saten elbise görmek

Rüyada mavi saten elbise görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada mavi saten elbise gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada mavi saten elbise görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi saten elbise giymek maddi kolaylığa ulaşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, rahat bir hayat süreceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada siyah saten elbise görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments