Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten yatak örtüsü görmek

Rüyada saten yatak örtüsü görmek

Rüyada saten yatak örtüsü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada saten yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Rüyada saten yatak örtüsü görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, hastalıklarının biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada saten görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet eder.

Rüyada pembe saten yorgan görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada saten pijama görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Rüyada mavi saten elbise görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments