Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten görmek

Rüyada saten görmek

Rüyada saten görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada saten gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek bereketli yağmurlara, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saten elbise görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine tabir olunur.

Rüyada pembe saten yorgan görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saten çarşaf görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz saten elbise giymek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments