Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe saten yorgan görmek

Rüyada pembe saten yorgan görmek

Rüyada pembe saten yorgan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayatının başarılarla dolacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına inanılır.

Rüyada pembe saten yorgan gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada pembe saten yorgan görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi saten yorgan görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kısmetlerinin artacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada saten yorgan görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek hayatından çıkaracağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayırlı haberlere işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada saten perde görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, mal mülk edineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments