Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saten yorgan görmek

Rüyada mavi saten yorgan görmek

Rüyada mavi saten yorgan görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kazancının katbekat artacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada mavi saten yorgan gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada mavi saten yorgan görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pembe saten yorgan görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada saten yorgan görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi saten elbise giymek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, onlarla ayrı düşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi saten elbise görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek zorlu bir dönem geçirileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya tabir olunur.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments