Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten yeşil elbise giymek

Rüyada saten yeşil elbise giymek

Rüyada saten yeşil elbise giymek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saten elbise giymek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada mavi saten elbise giymek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada siyah saten elbise görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments