Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten çarşaf görmek

Rüyada saten çarşaf görmek

Rüyada saten çarşaf görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada saten çarşaf gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Rüyada saten çarşaf görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, geleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada mavi saten elbise görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, korkularının sona ereceğine yorulur.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada saten görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saten pijama görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments