Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saten elbise giymek

Rüyada mavi saten elbise giymek

Rüyada mavi saten elbise giymek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada mavi saten elbise giymek gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada mavi saten elbise giymek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi saten elbise görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil saten elbise giymek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada saten yeşil elbise giymek bol dua edeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, sıkıntılara neden olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, böylece yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments