Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten gömlek giymek

Rüyada saten gömlek giymek

Rüyada saten gömlek giymek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, kendi patronu olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, bereket ve zenginlik olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada saten gömlek giymek gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada saten gömlek giymek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saten gömlek görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada mavi saten elbise giymek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saten gecelik giymek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, büyük bir işe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada yeşil saten elbise giymek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments