Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarraf dükkanı açmak

Rüyada sarraf dükkanı açmak

Rüyada sarraf dükkanı açmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarraf dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sarraf dükkanı açmak refah içinde yaşayacağına, daima zinde ve genç kalacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarraf dükkanı görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada sarrafa gitmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın sarraf görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Rüyada sarraf görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet eder.

Rüyada takı dükkanı açmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada elbise dükkanı açmak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını açmak her zaman hürmet göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments