Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan kapısını açmak

Rüyada dükkan kapısını açmak

Rüyada dükkan kapısını açmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ferah bir eve geçileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada dükkan kapısını açmak gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada dükkan kapısını açmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkan kapısı açmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanın kapısını açmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada halı dükkanı açmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalet eder.

Rüyada manav dükkanı açmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan açmak içinin kıpır kıpır olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı açmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, mirasa rivayet etmektedir.

Rüyada balık dükkanı açmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments