Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarraf görmek

Rüyada sarraf görmek

Rüyada sarraf görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, işlerinin hızlanacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarraf gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada altın sarraf görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Rüyada sarraf görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada sarrafa gitmek büyük paralar kazanılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Rüyada sarraf dükkanı açmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, iyi hissedileceğine işarettir.

Rüyada sarraf dükkanı görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments