Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarraf dükkanı görmek

Rüyada sarraf dükkanı görmek

Rüyada sarraf dükkanı görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işarettir.

Rüyada sarraf dükkanı gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Rüyada sarraf dükkanı açmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarraf dükkanı görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Rüyada altın sarraf görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada sarrafa gitmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarraf görmek beklenilen takdiri alacağına, fakirlerin güleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada dükkanının yandığını görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat dükkanı görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments