Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı dükkanı açmak

Rüyada takı dükkanı açmak

Rüyada takı dükkanı açmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendi işinin başına geçeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takı dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada takı dükkanı açmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada takıcı dükkanı görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada takı dükkanı görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada takı dükkanına girmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalettir.

Rüyada fırın dükkanı açmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Rüyada dükkanın kapısını açmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada dükkan açmak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments