Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarraf görmek

Rüyada altın sarraf görmek

Rüyada altın sarraf görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böyle işlere kalkışacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalettir.

Rüyada altın sarraf gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Rüyada altın sarraf görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, başarılarını arttıracağına delalet eder.

Rüyada sarraf görmek dünya malına kavuşulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada sarrafa gitmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaşam standartlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarraf dükkanı görmek eskileri yâd edeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarraf dükkanı açmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek altını almak onunla yaşamını birleştireceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, aradaki buzları eriteceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada borç altın almak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, zorlukların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments