Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarrafa gitmek

Rüyada sarrafa gitmek

Rüyada sarrafa gitmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sarrafa gitmek gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sarrafa gitmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın sarraf görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine yorulur.

Rüyada sarraf dükkanı açmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarraf görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarraf dükkanı görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün yemeğine gitmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu bırakıp gitmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum doktoruna gitmek işlerinin düzeleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments