Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise dükkanı açmak

Rüyada elbise dükkanı açmak

Rüyada elbise dükkanı açmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, hayatından razı geleceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Rüyada elbise dükkanı açmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev dükkan açmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza yorulur.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak onun kıymetini her daim bileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet eder.

Rüyada kuaför dükkanı açmak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı açmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine alamet eder.

Rüyada sarraf dükkanı açmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada lokum dükkanı açmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz dükkanı açmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments