Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak

Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak

Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabı denediğini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek hayata karşı bakışının değişeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli topuklu ayakkabı görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkekte topuklu ayakkabı görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gri topuklu ayakkabı görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, belli bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments