Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen kadın görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek destek için ailesiyle de konuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek aradığı aşkı bulacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada dolgu topuk ayakkabı görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak işi ile gündeme geleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments