Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tahta topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak hayırlı bir karar verileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı vermek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments