Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak kokusu almak

Rüyada sarımsak kokusu almak

Rüyada sarımsak kokusu almak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu almak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Rüyada sarımsak kokusu duymak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak kokusu almak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Rüyada sarımsak soyarken görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak satmak rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada pazarda sarımsak görmek kötü düşmana, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taze sarımsak almak para sıkıntısı çekmeyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşuya sarımsak vermek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, evine haciz geleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments