Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin kokusunu duymak

Rüyada kabenin kokusunu duymak

Rüyada kabenin kokusunu duymak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işarettir.

Rüyada kabenin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada kabenin kokusunu duymak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kabe kokusu duymak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabe kokusu görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan kokusu duymak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu duymak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir koku duymak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kına kokusu duymak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada misk kokusu duymak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments