Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara kokusu duymak

Rüyada sigara kokusu duymak

Rüyada sigara kokusu duymak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada sigara kokusu duymak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sigara kokusu duymak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada lağım kokusu duymak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada soğan kokusu duymak dünya malının çoğalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kavun kokusu duymak sosyal konumunun değişeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koku duymak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, maddi zarara gireceğine işarettir.

Rüyada parfüm kokusu duymak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet kokusu duymak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulur.

Rüyada balık kokusu duymak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments