Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık kokusu duymak

Rüyada yanık kokusu duymak

Rüyada yanık kokusu duymak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, endişelerinin son bulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yanık kokusu duymak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yanık kokusu duymak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada yanık kokusu almak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çam kokusu duymak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada leş kokusu duymak bereketin artacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işarettir.

Rüyada çiş kokusu duymak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süt kokusu duymak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada balık kokusu duymak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeftali kokusu duymak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments