Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına kokusu duymak

Rüyada kına kokusu duymak

Rüyada kına kokusu duymak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kına kokusu duymak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Rüyada kına kokusu duymak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada kabe kokusu duymak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, gelirinin azalacağına işarettir.

Rüyada nane kokusu duymak hayırlı haberler duyacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada misk kokusu duymak en olunmaz yaralarının kapanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kokular duymak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada hoş koku duymak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kahve kokusu duymak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments