Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak kokusu görmek

Rüyada sarımsak kokusu görmek

Rüyada sarımsak kokusu görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hayırlı haberler duyacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Rüyada sarımsak kokusu duymak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak kokusu almak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak koymak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak kesmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak istemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ölüden sarımsak almak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, korkularının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sarımsak yutmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments