Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı civciv görmek

Rüyada sarı civciv görmek

Rüyada sarı civciv görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada sarı civciv gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Rüyada sarı civciv görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulur.

Rüyada sarı civciv sevmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı civcivler görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine delalet eder.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ölü sarı civciv görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk civciv görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada rengarenk civciv görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada ölen civciv görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments