Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk civciv görmek

Rüyada sarı renk civciv görmek

Rüyada sarı renk civciv görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada sarı renk civciv gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada sarı renk civciv görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada renkli civcivler görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada renkli civciv görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rızkın genişlemesine işaret etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sarı civcivler görmek iyi geçiminin biteceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada sarı civciv görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ölü sarı civciv görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sarı civciv sevmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments