Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı civcivler görmek

Rüyada sarı civcivler görmek

Rüyada sarı civcivler görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı civcivler gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü sarı civciv görmek Tövbe Edeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Rüyada sarı civciv sevmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Rüyada sarı civcivler görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk civciv görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı civciv görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalet eder.

Rüyada civcivin ısırdığını görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek kişinin esenlik bulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments