Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kumaşlar görmek

Rüyada renkli kumaşlar görmek

Rüyada renkli kumaşlar görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kumaşlar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Rüyada bordo renk kumaş görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine işarettir.

Rüyada turuncu renk kumaş görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk kumaş görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk kumaş görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli kumaş görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada mor renk kumaş görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments