Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk duvar görmek

Rüyada sarı renk duvar görmek

Rüyada sarı renk duvar görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sevdiği birine hediye alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, hayattan her istediğini alacağına, muradın yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sarı renk duvar gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Rüyada sarı renk duvar görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada sarı renkli duvar görmek çok hayırlı günler görüleceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işarettir.

Rüyada mor renk duvar görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk duvar görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli duvar görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkte duvar görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada mor renkli duvar görmek herhangi zarara uğramayacağına, mutluluğunun daim olacağına, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada renkli duvar görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments