Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk duvar görmek

Rüyada mor renk duvar görmek

Rüyada mor renk duvar görmek huzurunun eski haline döneceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, elindeki imkanların artacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk duvar gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Rüyada mor renk duvar görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalet eder.

Rüyada mor renkli duvar görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çok zor günler geçireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada mor duvar görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk tesbih görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, aksine daha da zorlaştıracağına işaret eder.

Rüyada mor renk yorgan görmek işlerinin toparlanacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk kıyafet görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, problemlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada mor renkli yılan görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk canta görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments