Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli duvar görmek

Rüyada mor renkli duvar görmek

Rüyada mor renkli duvar görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli duvar gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Rüyada mor renk duvar görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli duvar görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada mor duvar görmek çok iyi işler ortaya konacağına, yüksek makamlara geleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mor renk şemsiye görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada koyu mor renk görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada mor renk araba görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yanlış işlere girileceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına alamet eder.

Rüyada mor renk iç çamaşırı görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkte çiçek görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments