Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk duvar görmek

Rüyada mavi renk duvar görmek

Rüyada mavi renk duvar görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yeni bir sayfa açacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk duvar gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada mavi renk duvar görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli duvar görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada mavi renkte duvar görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet eder.

Rüyada mavi duvarlı ev görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada mavi duvar saati görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada duvarları mavi görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kazançlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda mavi boya görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments