Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli duvar görmek

Rüyada sarı renkli duvar görmek

Rüyada sarı renkli duvar görmek rakiplerini mağlup edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı renkli duvar gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada sarı renkli duvar görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk duvar görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada turuncu renk duvar görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk duvar görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkte duvar görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli duvar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Rüyada pembe renk duvar görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli duvar görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kendisini korumaya alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments