Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli duvar görmek

Rüyada renkli duvar görmek

Rüyada renkli duvar görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, değer göreceğine, huzurunun kaçacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli duvar gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Rüyada mor renkli duvar görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk duvar görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret eder.

Rüyada mor renk duvar görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkli duvar görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli duvar görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada sarı renk duvar görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk duvar görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pembe renk duvar görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments