Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli duvar görmek

Rüyada mavi renkli duvar görmek

Rüyada mavi renkli duvar görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli duvar gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada mavi renk duvar görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte duvar görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli duvar görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulur.

Rüyada mavi duvar saati görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada duvarları mavi görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hedeflerine kavuşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi duvarlı ev görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada duvarda mavi boya görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, önemli yerlere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments