Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkte duvar görmek

Rüyada yeşil renkte duvar görmek

Rüyada yeşil renkte duvar görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, güçlendikçe güçleneceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte duvar gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkte duvar görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk duvar görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulur.

Rüyada yeşil renkli duvar görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte duvar görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada pembe renk duvar görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkli duvar görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada mavi renk duvar görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada mavi renkli duvar görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments