Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli civcivler görmek

Rüyada renkli civcivler görmek

Rüyada renkli civcivler görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada renkli civcivler gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada sarı renk civciv görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada renkli civciv görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada renkli civcivler görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulur.

Rüyada civciv ve köpek görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Rüyada hindi civciv görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada civciv yıkamak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments