Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli civciv görmek

Rüyada renkli civciv görmek

Rüyada renkli civciv görmek üzüntülerini bölüşeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada renkli civciv gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Rüyada sarı renk civciv görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada renkli civcivler görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada renkli civciv görmek sıkıntıların büyüyeceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv tüyü görmek kişinin her daim iyi anılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavuk ve civciv görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok güzel günler geçirileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada civciv ısırdığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv ve köpek görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments