Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş papağan görmek

Rüyada ölmüş papağan görmek

Rüyada ölmüş papağan görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş papağan gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada papağan yavruları görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada papağan öldüğünü görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada papağan yumurtası görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi papağan görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan konuşmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek yaralarına da merhem olacağına, imkanlarının artacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah papağan görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments