Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağana yem vermek

Rüyada papağana yem vermek

Rüyada papağana yem vermek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, hayattan her istediğini alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, duraklama yaşanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulur.

Rüyada papağana yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada papağana yem vermek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, ekmek bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi papağan görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Rüyada papağan sevmek eşinden yana huzurlu olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında papağan görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sonradan da çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada papağan yumurtası görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalettir.

Rüyada ölü papağan görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada papağan yavrusu görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments