Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan yakalamaya çalışmak

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, herkesin yardımına koşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Rüyada yakalamaya çalışmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada at yakalamaya çalışmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments