Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanın ısırdığını görmek

Rüyada papağanın ısırdığını görmek

Rüyada papağanın ısırdığını görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada papağan ısırdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada papağan tutmak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, zorlukları aşacağına işarettir.

Rüyada sarı papağan görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru papağan görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada turuncu papağan görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada papağan sürüsü görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments