Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kum görmek

Rüyada sarı kum görmek

Rüyada sarı kum görmek kazancının daha da artacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sarı kum gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Rüyada sarı deniz kumu görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı kum görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada altın sarısı kum görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kumun içinde yüzmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, rahat bir nefes alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada kum kazmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulur.

Rüyada kum oynamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum tanesi görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yığılı kum görmek hayatının başarılarla dolacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments