Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum tanesi görmek

Rüyada kum tanesi görmek

Rüyada kum tanesi görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum tanesi gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Rüyada kum tanesi görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine inanılır.

Rüyada kumdan mezar görmek başarısız olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada kum elemek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kum fırtınasına yakalanmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kötü kişilere yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada kumdan altın görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, para kazanmaya başlayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum tepesi görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum satmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına inanılır.

Rüyada kum içinde yüzmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments