Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum kazmak

Rüyada kum kazmak

Rüyada kum kazmak kısmetinizin açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kum kazmak gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Rüyada kumu kazmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, borçlarının artacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına tabir olunur.

Rüyada kum kazmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, huzursuzlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kumu kazmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaat temeli kazmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Rüyada tünel kazmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa çukur kazmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeri kazmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada arazi kazmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments