Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum oynamak

Rüyada kum oynamak

Rüyada kum oynamak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum oynamak gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Rüyada deniz kumuyla oynamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada kum oynamak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumda oynamak sağlığının yerine geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak kumda yürümek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işarettir.

Rüyada kum tepesi görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Rüyada kum atmak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına yorulur.

Rüyada kum yığını altında kalmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada oda dolusu kum görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments