Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yığılı kum görmek

Rüyada yığılı kum görmek

Rüyada yığılı kum görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işarettir.

Rüyada yığılı kum gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada yığılı kum görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada eski bina yıkmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ev duvarı yıkmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalettir.

Rüyada evin çatısını yıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada minare yıkmak yeni bir ortaklık kurulacağına, yüzünde güller açacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi evini yıkmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baca yıkmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments